Aanleg van Disc Golf Courses

Sport, natuur en beleving

Van Faciliteit naar Beleving

In de huidige Nederlandse samenleving zijn wij in onze vrije tijd op zoek naar belevingen. Even het hoofd leegmaken in de natuur of nieuwe uitdagende activiteiten uitproberen… Die beleving is voor iedereen anders.

Wij hebben daarom een aantal onderscheidende Disc Golf concepten ontworpen. Van een officiële sportfaciliteit tot ‘Night Disc Golf’… Van ‘Back 2 Basic‘ tot volledig gethematiseerde courses, waarin spelers worden meegenomen in een waar avontuur. Met het basisspel zijn zelfs varianten mogelijk, zoals Igor’s Challenge, geïnspireerd door Ganzenbord en de Hunger Games.

Wij besteden extra aandacht aan het uiterlijk van de course. Het zou zonde zijn als er vervolgens niet op uw Disc Golf baan wordt gespeeld. Anders dan een tennis- of voetbalveld, zijn nog maar weinig Nederlanders bekend met Disc Golf. Er moet dus wat extra aandacht worden besteed aan de “aantrekkelijkheid” en “uitnodigendheid” van uw nieuwe course.

Thematiseringstorytelling en gamification zijn elementen die hierin kunnen bijdragen. We zijn grote fanatiekelingen op dit gebied. Mensen voelen zich verbonden aan verhalen. Een verhaal is een beleving. Een beleving is wat gasten mee naar huis nemen. Een beleving wordt een ervaring. Ervaringen worden gedeeld met anderen.

And so… the adventure begins…

Sportfaciliteit Standaard

Andere spelvorm

Gethematiseerd

Back 2 Basic